In de omgeving

In de omgeving van het Koetshuys is voor jong en oud iets te beleven. Toeristische informatie is in ons appartement aanwezig, maar wilt u zich vooraf al oriënteren op de omgeving dan kunnen wij u de volgende dingen aanraden:

Vestingstad Brielle
Brielle is een historische vestingstad met een van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt meer dan 400 monumenten en is bekend uit de geschiedenisboekjes, want ‘op 1 April (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l’. Binnen de vestingmuren bevinden zich de bijzondere Sint-Catharijnekerk en het interactieve museum van de Tachtigjarige Oorlog, gevestigd in het oude stadhuis. Elk plekje, elke gevel en elke steen draagt een eigen verhaal. Niet voor niets worden door de enthousiaste Brielse gidsengroep regelmatig stadswandelingen georganiseerd.

Wist u dat? Brielle op één stad na (Harlingen) de meeste monumenten per inwoner van Nederland telt?

oude-stadhuis-brielle    taxi-brielle

Winkelen in Rotterdam
Het appartement is de ideale uitvalsbasis om overdag een bezoekje te brengen aan het centrum van Rotterdam en u ’s avonds weer terug te trekken in de rust van het eiland Voorne Putten.

Zon, zee & strand
Vanuit appartement ’t Koetshuys bent u met de auto binnen 20 minuten op het strand van Rockanje / Oostvoorne. Het duingebied is uitermate geschikt voor het maken van mooie wandel- of fietstochten

hotel_wapen_van_marion_3e6529_strand2_pure    Optimized-Appartement_ (76)

Eten en drinken
Naast het appartement vindt u restaurant de Hoecksack, een absolute aanrader waar u in authentieke sfeer kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Meer informatie over de Hoecksack vindt u hier. Reserveren is, gezien de populariteit van het restaurant, sterk aan te raden, wij doen dit graag voor u.

Alle attracties, bezienswaardigheden en evementen van Voorne Putten kunt u vinden op de website van Op Voorne Putten.