Actueel

Wij zijn weer geopend!

Wat een bijzondere periode hebben we achter de rug en bevinden we ons nog steeds in. Gelukkig heeft ‘t Koetshuys eind mei wel haar deuren weer kunnen openen  voor Nederlandse en buitenlandse bezoekers. En dat is goed nieuws, want de tuin ligt er prachtig bij op dit moment! Uiteraard zullen wij tijdens uw bezoek rekening houden met de hygiene richtlijnen zoals afgegeven door het RIVM. We hopen u snel te begroeten in ons appartement!

Mooie recensies van buitenlandse gasten

Regelmatig mogen wij buitenlandse gasten verwelkom in ons appartement. En niet alleen Duitse, Engelse, Vlaamse en Franse gasten overnachten bij ons, recent mochten we een echtpaar uit Australië ontvangen. Zij lieten deze mooie recensie achter op AirBnB:

Marian wint een overnachting!

Om de nieuwe badkamer te vieren hebben wij op Facebook een mooie actie gedaan. Door het bericht te ‘liken’ en delen maakte je kans op een gratis overnachting voor 2 personen. Deze actie is gewonnen door Marian Slegers, samen met haar zoon komt ze een nachtje logeren in ‘t Koetshuys. Gefeliciteerd!

De badkamer is klaar!

Na een flinke verbouwing is de nieuwe badkamer dit weekend in gebruik genomen. Wij vinden het eindresultaat heel gaaf geworden!

  • Show All
  • Badkamer

Badkamer renovatie

Beste gasten,

De wintermaanden zullen in ‘t Koetshuys in het teken staan van verbouwen. In februari gaat de badkamer op de schop; er komt een volledig nieuwe inloopdouche in. Vanaf 25 februari bent u weer van harte welkom in ons appartement!

 

Video-opnames

schermafbeelding-2016-10-06-om-16-06-52 schermafbeelding-2016-10-06-om-16-08-29

Een tijdje geleden heeft de band Guinevere hun nieuwste videoclip opgenomen op het landgoed. Het eindresultaat vinden wij heel gaaf geworden en is hier te bekijken.

Met hun drone hebben ze ook wat opnames van de tuin gemaakt, leuk om het eens van bovenaf te zien! De beelden van de drone bekijk je via deze link.

Leuke reacties van onze gasten!

Inmiddels hebben we al een aantal gasten mogen ontvangen in ‘t Koetshuys en is het erg leuk om te merken hoe enthousiast de reacties zijn. We vonden een leuk berichtje in het gastenboek en ook op Booking.com ontvingen we onze eerste beoordeling.

Artikel Algemeen Dagblad

Vorige week kregen wij bezoek van een journalist die een leuk artikel heeft geschreven over het landgoed en ons appartement. Het eindresultaat is vandaag te lezen in het Algemeen Dagblad (katern Voorne Putten).

Eerste gasten in ‘t Koetshuys

Dit weekend mochten wij de eerste gasten ontvangen in ‘t Koetshuys. En niet zomaar gasten: Jan Dirk Stoorvogel en zijn vrouw Sarah traden op 30 april in het huwelijk in Heenvliet. De receptie werd gegeven op het landgoed en na een heerlijke maaltijd bij de Hoecksack heeft het kersverse echtpaar overnacht in ons appartement. Leuk om de eerste bijdrage in ons gastenboek te lezen (klik op de foto om te vergroten)!

 

Beeldentuin 2016

Rond de pinksterdagen wordt ieder jaar in Heenvliet een beeldentuin georganiseerd door de Stichting Stede en Vrije Heerlykheit. Gedurende drie weken is er kunst van hoge kwaliteit te zien rondom de ruïne Ravesteyn op het gelijknamige landgoed. Het doel van die expositie is kunst en cultuur op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij het publiek en te verkopen. Die verkoop heeft als doel het in stand houden en herstellen van de ruïne. Beeldentuin Ravesteyn wordt gehouden van 30 april t/m 22 mei 2016. De tuin is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de beeldentuin.

dsc_7778  img_0391
Beeldentuin 2015